Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Νικήσαμε δίκαια αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε»

Εμφανώς ευχαριστημένος από την σπουδαία νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Γηραιού, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ θέλησε να ρίξει τους τόνους με σκοπό να μην παρασυρθεί η ομάδα του ενόψει του δύσκολου ματς για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Είχαμε να παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Ξέραμε πόσο σημαντικό για μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και δείξαμε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη που χρειαζότανε. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για να θεωρούμαστε αγωνιστικά μεγάλη ομάδα. Μπορεί να έρθει σιγά σιγά με αυτοπεποίθηση και διάθεση και παίρνοντας τέτοια παιχνίδια να αλλάξουμε επίπεδο.

Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε γιατί τα πρώτα αποτελέσματα μας αλλάξανε τις βλέψεις. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι ώστε να κάνεις σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά όλη την εβδομάδα και τους αξίζουνε συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοηθάει από το πρώτο λεπτό αλλά χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση. Τους περιμένουμε πλέον στο μονό παιχνίδι της Πέμπτης γιατί και το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει σε ένα μονό ματς που δεν επιτρέπονται λάθη.»

Για το αν όπως μοιάζει η νίκη επί της ΑΕΚ είναι η ευκολότερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα είπε: «Νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα και τακτικά. Μας βγήκε το παιχνίδι. Κλείσαμε τον άξονα ενώ ντουμπλάραμε καλά τον Σκόκο και δίκαια κερδίσαμε».

Για την συγκομιδή των 19 βαθμών στο τέλος του πρώτου γύρου τόνισε: «Είμαι δεν είμαι ικανοποιημένος. Αυτοί είναι οι βαθμοί που έχουμε. Θα μπορούσαμε και καλύτερα αν δεν χάναμε κάποια παιχνίδια όπου ο αντίπαλός μας δεν ήταν καλύτερος ή γιατί προσφέραμε εμείς κάποια γκολ. Η ουσία είναι ότι έχουμε 19 βαθμούς. Δεν αισθανόμαστε άνετα ούτε προβληματιζόμαστε αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο».

Για την ομάδα του δήλωσε: «Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται σιγά σιγά. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι σαν μία ομάδα για να είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: