Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ντρούκερ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Ηρακλή (94-85) δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ.

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αφού απουσιάζαμε τέσσερις μέρες στο εξωτερικό. Οι παίκτες μας σήμερα όμως έδειξαν χαρακτήρα. Τους είπαμε πριν τον αγώνα πως έπρεπε να παλέψουμε στο παιχνίδι αν θέλαμε να κερδίσουμε. Έτσι παίξαμε δυνατά. Έως τη στιγμή που είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ ελέγχαμε το παιχνίδι και παίζαμε καλό μπάσκετ. Δόθηκε η ευκαιρία στον Ηρακλή να γυρίσει αλλά όχι να μας απειλήσει τόσο πολύ και έτσι στο τέλος κερδίσαμε με διαφορά εννιά πόντων», τόνισε.

Ο Κώστας Σλούκας, που ήταν μεταξύ των διακριθέντων για τους νικητές (είχε 17 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ), είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας καθώς έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ο Ηρακλής ήταν διαβασμένος στην αρχή του αγώνα αλλά στη συνέχεια ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το ματς της Τρίτης κόντρα στη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ για το Eurocup. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια σημασία για εμάς, καθώς έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του θεσμού καταλαμβάνοντας μάλιστα και την πρώτη θέση στον όμιλό μας».

Ο προπονητής του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο, τόνισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και το λέω αυτό γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε παίξει καλά. Το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε τύχη, είχαμε πολλά προβλήματα και μόνο την τελευταία βδομάδα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Παίξαμε καλά και ήμασταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη».

Ο Βλάντο Πέτροβιτς τόνισε: «Παίξαμε καλά στο σημερινό ματς παρά τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με τον κόσμο ο οποίος βοηθάει την ομάδα. Κάναμε προσπάθεια αλλά ο Άρης ήταν καλύτερος και κέρδισε. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: