Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Μουρίνιο: «Φήμες για να πουλάνε εφημερίδες»

Μετά τους διαιτητές ήρθε η ώρα και των δημοσιογράφων, αφού δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το στόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «Special One» επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα του και πως όλα είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων!

«Φήμες θέλουν τον Κριστιάνο και τον Κασίγιας να μην τα πηγαίνουν καλά και αυτό γίνεται με σκοπό να πουλάνε εφημερίδες, τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό θέμα στην επικαιρότητα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα μου, δεν θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν και κάποιες ειδήσεις, όπως για παράδειγμα ψευδείς μεταγραφές, αλλά αυτές είναι λιγότερο επιζήμιες για τους παίκτες», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά ο Μουρίνιο τόνισε πόσο ικανοποιημένος είναι από την ομάδα του για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και για την παρουσία της στο Champions League, ενώ συμπλήρωσε πως τα επόμενα δύο παιχνίδια (πρωτάθλημα και Κύπελλο) είναι πολύ σημαντικά, προσκαλώντας τους φίλους της ομάδας να την βοηθήσουν:

«Ο αγώνας κόντρα στη Σεβίλλη αξίζει τρεις βαθμούς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι φίλαθλοι μας πάντα κάνουν τη διαφορά και πάντα είναι κοντά μας. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτοί θα μας βοηθήσουν με την υποστήριξή τους», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, η οποία συνεχίζει να «κερνάει» γκολ με το τσουβάλι, ύστερα και από τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της κόντρα στην Εσπανιόλ (5-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: