Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πρωταθλητής Χειμώνα και με τη «βούλα» ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Χειμώνα και με τη «βούλα» ο Ολυμπιακός, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και +13 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Νικητές έφυγαν από τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι», με 1-0 από αυτογκόλ του Κατσιαρού στο 35'.

Για πέναλτι στο Μετίν διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, ένταση στο δεύτερο ημίχρονο με πεντάλεπτη διακοπή και …χιονόμπαλες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Πώς έπαιξε:

Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Ριέρα και παραμονή σε αυτή του Ζαϊρί, με μετάθεση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Στο 4-4-1-1 του Ερνέστο Βαλβέρδε, θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Πάρντο, με τον Μέλμπεργκ και τον Α. Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Μπράβο αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά. Ο τραυματισμός του Ντουντού, έφερε τον Μοϊσές με τον Ιμπαγάσα στον άξονα. Στα άκρα ξεκίνησαν οι Ριέρα και Ζαϊρί, αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, με τον Φουστέρ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Μιραλάς μοναδικό προωθημένο. Στο β’ ημίχρονο, ο Ισπανός τεχνικός πέρασε τον Χολέμπας αντί του Χολέμπας. Αργότερα, έβγαλε τον Ιμπαγάσα περνώντας τον Μοντέστο στα χαφ και στις καθυστερήσεις χρησιμοποίησε τον Γ. Παπαδόπουλο στη θέση του Φουστέρ. 
Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (82' Γκέρεμι), Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (71' Φαλάγγας).

Στον πάγκο: Βιέρα, Ταλ, Βούζας, Καρανίκας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Μοντέστο), Ζαϊρί, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ (88' Γ. Παπαδόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Τοροσίδης, Ριέρα (61' Χολέμπας).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Φετφατζίδης.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
Γήπεδο: “AEL FC Arena”

Δεν υπάρχουν σχόλια: