Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κλειδώνει την κούπα

Το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λάρισα (19:30 Novasports).
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα. Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν το "τρίποντο", το οποίο θα αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στο +5 και θα τους δώσει ένα σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στη διατήρηση του 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν, τον Ζαουάντ Ζαϊρί στο βασικό σχήμα της ομάδας του.
Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν στην αποστολή τους, τους τραυματίες Ριέρα, Ντουντού και Ρόμενταλ, καθώς επίσης και τον Μήτρογλου, ο οποίος έμεινε εκτός για αγωνιστικού λόγους. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Ουρτάδο και Ιμπαγάσα. Στα δεξιά τους θα έχουν τον Ζαϊρί και στα αριστερά τον Φετφατζίδη, ενώ ο Φουστέρ θα είναι ο επιτελικός μέσος των "ερυθρολεύκων", πίσω από τον Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: