Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γιατρικό το διπλό

Τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να ξεχάσει τον αποκλεισμό από το Europa League θέλει απέναντι στον Ηρακλή η ΑΕΚ (17;15 Novasports 2).
Να ξεχάσει τον πρόσφατο αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League θέλει η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο απέναντι στον Ηρακλή. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά play-offs, ενώ μετά από αρκετό καιρό ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του και τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κανονικά το "παρών" στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να συνεχίσουν και την καλή παράδοση που έχουν απέναντι στους "κυανόλευκους", καθώς μετρούν έντεκα νίκες και επτά ισοπαλίες στις 28 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων. Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ έμειναν οι Μάκος, Πατσατζόγλου, Νταντόμο, Έντερ και Γεωργέας.
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια και τους Δέλλα και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Καράμπελας και Γιάχιτς θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Καφές και Γκέντσογλου θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Σκόκο, Μπερνς και Λυμπερόπουλος αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: