Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Στηρίζει Αντσελότι ο Τσεχ

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κάρλο Αντσελότι έδωσε ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, τονίζοντας πως ο τεχνικός των «μπλε» έχει αρκετή πείρα, ώστε να ξεπεράσει την πίεση που του ασκείται, δεδομένων των κακών αποτελεσμάτων.

Η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να γευτεί το «τρίποντο» της νίκης στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς, που την έχουν ρίξει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που ισχύει. Είχαμε μια καλή διαφορά από τις άλλες ομάδες, αλλά τη χάσαμε. Ο Κάρλο έχει αρκετή εμπειρία, έχοντας κάτσει στον πάγκο της Μίλαν και της Γιουβέντους. Ξέρει τι γίνεται στους μεγάλους συλλόγους, δεν πανικοβάλλεται», ήταν τα λόγια του 28χρονου γκολκίπερ.

Ωστόσο, ο Τσεχ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αιφνίδια αποχώρηση του Ρέι Γουίλκινς, τονίζοντας πως αυτός δεν είναι ο λόγος για την κακή εικόνα της ομάδας:

«Πάντα αποτελεί έκπληξη μια αποχώρηση που κανείς δεν περιμένει, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και η ομάδα μας είναι ικανή να το ξεπεράσει αυτό. Ο Ρέι ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο, πολύ δημοφιλής στους παίκτες. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως αυτός είναι ο λόγος για την κακή μας εικόνα. Στην τελική δεν ο Ρέι δεν έπαιζε», συμπλήρωσε ο Τσεχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: