Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Τις δύο πρώτες φορές που η Λάτσιο προηγήθηκε της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο», οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις. Η τρίτη, ωστόσο, ήταν και η φαρμακερή, καθώς οι «λατσιάλι» με γκολ του Κόζακ στο 88’ επικράτησαν 3-2 και δεν άφησαν χρόνο στους «φριουλάνι» να ισοφαρίσουν ξανά. Με τη νίκη αυτή η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μίλαν από τη Ρόμα και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τους πρωτοπόρους.

Οι Ρωμαίοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ερνάνες έπειτα από πάσα του Ρόκι, αλλά ο Σάντσες ισοφάρισε στο 49’ με κεφαλιά. Ο Μπιάβα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με κοντινό σουτ, όμως και πάλι η χαρά τους ήταν πρόσκαιρη καθώς ο Ντένις, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή, έκανε το 2-2 με κεφαλιά. Η λύτρωση για τους «λατσιάλι» ήρθε στο 88ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Κόζακ και με παρέμβαση του Σαπάτα έγινε το 3-2.

Λάτσιο (Ρέχα): Μουσλέρα, Λιχτστάινερ, Μπιάβα, Ντίας, Ντιακιτέ, Λεντέσμα, Ματουζάλεμ (90’ Μπρεσιάνο), Μάουρι, Ερνάνες, Σάρατε (72’ Κόζακ), Ρόκι (94’ Γκονζάλες).

Ουντινέζε (Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Σαπάτα, Κόντα, Μπενάτια, Ίσλα (91’ Κοράντι), Ινλέρ, Ασαμόα (61’ Ντένις), Αρμέρο (79’ Ντομίτσι), Πίντσι, Σάντσες, Ντι Νατάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: