Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ: «Ντροπή…»

Απογοητευμένος και νευριασμένος από την εμφάνιση και την ήττα του Άρη από την Ξάνθη, εμφανίστηκε ο προπονητής των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν πιο απλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επεσήμανε ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν ντροπή για τον Άρη, ενώ σχολίασε και την κλήρωση με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι νευριασμένος γιατί καμιά φορά τα παιχνίδια δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα περίπλοκο παιχνίδι. Πέρα από τον αντίπαλο θα έπρεπε να μπούμε στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού που δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε. Δεν μου αρέσει που οι παίκτες μου θέλουν να κάνουν περίπλοκα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής προετοιμάζονται για τον δικό τους ρόλο.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα αλλά δυστυχώς όλα πήγαν άσχημα. Ντρεπόμαστε γιατί θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με θετικό αποτέλεσμα για αν κάνουμε χαρούμενες γιορτές. Είναι ντροπή αυτό που έγινε με εμάς. Ελπίζω όλοι να ξεκουραστούν και να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από όσο νομίζουν και ο καθένας να ανταπεξέρχεται στον ρόλο του»


Στην συνέχεια ο Κούπερ στάθηκε στην συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του όσο και στα πολλά νεύρα

«Η δουλειά μου είναι να προπονώ. Σήμερα μπήκαμε σε μια συμπεριφορά που δεν κατάλαβα γιατί παρουσιαστήκαμε και τελικώς αυτό μας κόστισε. Γνωρίζαμε ότι από τα πλάγια ο αντίπαλός μας θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Είχαμε προβλήματα και ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε στο 0-1 Δεν υπήρχε λόγος να έχουμε εκνευρισμό. Τα νεύρα είναι καλό να σου βγουν σε πάθος και ένταση.

Υπήρχαν κάποιες διαμάχες. Όταν προέρχεσαι από ένα παιχνίδι όπως με την Ρόζενμποργκ δεν υπάρχει λόγος να έχεις τόσο εκνευρισμό. Ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Αλλιώς η ομάδα χάνει ενέργεια σε άλλα πράγματα που δεν την είχαμε και δεν εννοώ ενέργεια φυσικά αλλά πνευματικά».


Για την Μάντσεστερ Σίτι, ο Κούπερ σχολίασε: «Είναι μια ωραία κλήρωση με μια ομάδα που έχει ένα τεράστιο ρόστερ. Από εκεί και πέρα θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε. Δεν μπορείς να επιλέγεις, αλλά αν είχα την δυνατότητα θα επέλεγα άλλον. Κατά την γνώμη μου είναι μία από τις 2-3 καλύτερες ομάδες του θεσμού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: