Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Προσοχή στην Ξάνθη», τρίποντο θέλει ο Άρης (15:00)

Μετά το θρίαμβο της ευρωπαϊκής πρόκρισης, ο Άρης υποδέχεται σήμερα (3 μμ) την Ξάνθη με στόχο ένα τρίποντο που θα τον διατηρήσει στις π[ρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως είπε μάλιστα ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ:
«Πρέπει να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας, να αφήσουμε στην άκρη την ευρωπαϊκή μας επιτυχία και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Ξάνθη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».
Σε ότι αφορά την εικόνα του Άρη, από την αποστολή του σημερινού αγώνα ο Κούπερ απέκλεισε τους Κάρλος Τόχα και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, παίρνοντας στη θέση τους του Μεντί Ναφτί και Γιώργο Κατίδη.
Οι υπόλοιποι 16 της αποστολής είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Βανγκέλι, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδης, Οριόλ, Κουλουχέρης, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός, Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ, Ρουίζ και Καζναφέρης.
Εκτός είναι ακόμη οι τραυματίες Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα, καθώς και ο Κάλβο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη έχει προγραμματίσει από αύριο Δευτέρα άδεια μίας εβδομάδας για τον ίδιο, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: