Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Βάζει ...μέσο για να μείνει!

Η επιθυμία του Ίσμαελ Μπλάνκο να παραμείνει στην ΑΕΚ, αλλά με περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», είναι δεδομένη.
Ο «Ζορό» έχει καταφέρει στις τελευταίες αγωνιστικές να κερδίσει ξανά τη φανέλα του βασικού και με τα γκολ που πετυχαίνει θυμίζει σε όλους τον επιθετικό με το φονικό ένστικτο που γνωρίσαμε από την αρχή της παρουσίας του στην Ελλάδα.
Δικαίως, ως έναν βαθμό, περιμένει από την «Ένωση» να ανεβάσει την προσφορά της από τις 500 χιλ. ευρώ που είναι τώρα, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι δεν μπορεί να ασκήσει πίεση με κάποιον τρόπο προς τον Σταύρο Αδαμίδη, δεδομένου ότι δεν έχει στα χέρια του άλλη πρόταση που να ξεπερνάει αυτό το ποσό.
Ο Τύπος, βέβαια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τον στέλνει συνεχώς δεξιά και αριστερά, ενώ και ο ίδιος αισιοδοξεί ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί κάτι να προκύψει. Σίγουρα, πάντως, όσα έλεγε ο μάνατζέρ του για ομάδες από τη Ρωσία και την Τουρκία, που ετοιμάζονται να ξοδέψουν ένα κάρο λεφτά για την απόκτησή του, μοιάζουν όλο και περισσότερο με παραμύθια της Χαλιμάς όσο περνάει ο καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: