Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Άλλος είχε το όνομα κι άλλη τη ...χάρη στο "Καυτανζόγλειο"

Άλλος είχε το όνομα κι άλλη τη ...χάρη στο "Καυτανζόγλειο", όπου ο Γηραιός έτρεχε σαν νέος και η ΑΕΚ ...δεν έτρεχε καθόλου. Εύκολα 2-0 ο Ηρακλής, δύσκολες μέρες για την Ένωση.
Άλλη μία κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ, η οποία ισορροπεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας… Η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» ηττήθηκε 2-0 από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Ντάνι και Παπαστεριανός τα γκολ.
Το πρώτο του Ντάνι
Ο Ηρακλής ανέλαβε εξαρχής τα ηνία του αγώνα, ήταν πολύ κινητικός, ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές του προσπάθειες κυρίως από τα άκρα παρά από τον άξονα. Είχε βέβαια σε μεγάλη ημέρα τον Πάμπλο Λίμα, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός των Θεσσαλονικέων. Από την άλλη μεριά οι «κιτρινόμαυροι» έμοιαζαν να μην έχουν συνέλθει από την σφαλιάρα της Πέμπτης στο Europa League, όντας ακίνδυνοι στο πρώτο μέρος. Το γκολ πάντως των γηπεδούχων ήρθε στο 45’ με τον Ντάνι να χρίζεται για πρώτη φορά σκόρερ με τη φανέλα του «γηραιού».
Γκολάρα Παπαστεριανού
Στην επανάληψη ο Χιμένεθ έριξε στη μάχη τον Μπλάνκο αντί του βαρύ και ασήκωτου Ντιόπ. Η ΑΕΚ έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση. Αλλά ως εκεί γιατί τα δύο συνεχόμενα σουτ του Λεονάρντο δεν βρήκαν δίχτυα, ενώ ο Ελευθερόπουλος κατέβασε ρολά σε 2-3 καλές φάσεις. Και αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ, το πέτυχε ο Ηρακλής. Και δεν ήταν απλά ένα απλό τέρμα, ήταν γκολάρα. Στο 58’ ο Παπαστεριανός έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής, το οποίο καρφώθηκε στα δίχτυα του Αραμπατζή για το 2-0 Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κατέθεσαν στεφάνι στην κερκίδα των οργανωμένων για τον φίλο της ομάδας που έχασε πρόσφατα τη ζωή του. Μάλιστα πριν τη σέντρα πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός, Στο, Πίτου, Σολτάνι, Ιάκομπ
Στον πάγκο: Μπαντής, Κυριαζής, Ηλιάδης, Κανακούδης, Μάρα, Σίσιτς, Ματέους.
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Καφές, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο
Στον πάγκο: Σάχα, Νασούτι, Γκερέιρο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Λαγός, Μπερνς
Διαιτητής: Παππάς
Βοηθοί: Καρτσιώτης, Τουμπακάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: