Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ποκετίνιο: Τέλεια η Μπάρτσα

Ο προπονητής των μεγάλων αντιπάλων της Μπαρτσελόνα, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μίλησε μετά την βαριά ήττα της ομάδας του με 5-1 από την Μπάρτσα λέγοντας πως δεν υπήρχε κάτι που μπορούσαν να κάνουν κάτι οι παίκτες του.
Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε ο προπονητής της Εσπανιόλ Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που στην συνέντευξη τύπου μετά την βαριά ήττα της ομάδας του είπε τα εξής: «Η Εσπανιόλ προσπάθησε να παίξει με το στιλ της σήμερα, προσπάθησαμε με όλη μας την πυγμή. Είχαμε ευκαιρίες για να μπούμε στο παιχνίδι αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν άπιαστη. Θα ωριμάσουμε και θα μεγαλώσουμε από αυτό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για αυτό, αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να σβήσει όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε σχεδόν τέλεια και αυτό που κάναμε απόψε δεν ήταν αρκετό. Η ομάδα τους είναι μεγάλη τόσο ατομικά όσο και συλλογικά».
Τέλος ο Ποκετίνο έκανε αναφορά στην καλή υποδοχή που επεφύλασαν οι οπαδοί της Εσπανιόλ στον Αντρές Ινιέστα, μετά από την στήριξη του τελευταίου τις ημέρες μετά τον θάνατο του Ντάνι Χάρκε, αλλά και το μπλουζάκι που φόρεσε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου που έγραφε «Ντάνι Χάρκε για πάντα στις καρδιές μας»: «Οι οπαδοί φέρθηκαν στον Αντρές άψογα, και αυτό λέει πολλά για τους οπαδούς της Εσπανιόλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: