Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο επιμένων Ελλη-νικά!

Ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας τους επόμενους μήνες. Δείτε τους επόμενους στόχους! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», επιθυμεί την απόκτηση Ελλήνων παικτών οι οποίοι θα πλαισιώνονται από τους καλούς ξένους της ομάδας, αλλά και από τους Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο που πλαισιώνουν τον βασικό κορμό.

Η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» φάνηκε και από την απόκτηση του Μανιάτη και οι επόμενες κινήσεις αναμένονται το καλοκαίρι με παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με κάποιους που παίζουν στο εξωτερικό.

Τα ονόματα που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι εγνωσμένης αξίας και με ιδανική ηλικία. Πρόκειται για τους Γιώργο Τζαβέλα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Γιώργο Σαμαρά και Φάνη Γκέκα. Για τους δύο πρώτους οι συνθήκες επιστροφής φέρονται ιδανικές. Ο Σαμαράς είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει, ενώ ο Γκέκας δεν έχει κρύψει ότι αν γύριζε στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τους «ερυθρόλευκους».

Από τον ελληνικό χώρο οι Γεωργιάδης, Φορτούνης και Βέλλιος βρίσκονται ψηλά στη λίστα, ενώ θα πρέπει να προστεθεί και ο Παπάζογλου ο οποίος είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Παράλληλα, το καλοκαίρι θα επιστρέψει και ο Κατσικογιάννης που έχει παραχωρηθεί δανεικός στον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: