Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επστάιν: «Δεν θα έφευγα απ΄ τον Ηρακλή αν…»

Ο Ντένις Επστάιν μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis». Ο Γερμανός πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν της Κέρκυρας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου τονίζοντας πως: «είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για το παιχνίδι αυτό. Ίσως να μην έχει τόσο μεγάλη κρισιμότητα, όσο ένα ματς πρωταθλήματος, όμως θα θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Θεωρώ πως έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Ακόμη και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Παίζουμε και στην έδρα μας και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».
Για την ομάδα του Ηρακλή τόνισε: «Είναι ένας σύλλογος που θεωρώ ότι κάθε παίκτης θα ήθελε να παίζει. Μία μεγάλη ομάδα, με ωραίες εγκαταστάσεις, ωραίο γήπεδο, πολλούς φιλάθλους… Προσωπικά αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα δεν θα έφευγα από τον Ηρακλή. Είχα συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και περνούσα πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη. Όμως όταν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο, δεν είναι δυνατόν να κοιτάς μόνο το ποδόσφαιρο ή τον εαυτό σου. Έχεις και μία οικογένεια την οποία πρέπει να ζήσεις και αυτό σκέφτηκα. Αν δεν υπήρχε το οικονομικό πρόβλημα, δεν θα έφευγα».
Για το κατά πόσο του λείπει η Θεσσαλονίκη είπε: «Είναι μία πόλη με την οποία συνδέθηκα πολύ. Εκεί πέρασα δύο χρόνια, εκεί μεγάλωσε το παιδί μου και έχω ακόμη σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν ζεστοί άνθρωποι και προσωπικά την αγαπάω πολύ. Ποίος ξέρει. Ίσως κάποια στιγμή έρθω και πάλι στην Θεσσαλονίκη να παίξω ποδόσφαιρο».
Στην υποθετική ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον Ηρακλή με τη νέα διοίκηση που υπάρχει επισήμανε: «Στην ζωή μου ποτέ δεν λέω ποτέ. Κανείς δεν ξέρει. Είπα και προηγούμενως ότι αν ο Ηρακλής δεν έχει προβλήματα οικονομικά, είναι μία εξαιρετική ομάδα για να αγωνίζεται κάποιος. Όμως αυτή την στιγμή είμαι στην Κέρκυρα, το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει».
Για το αν άξιζε μίας ευκαιρίας φέτος στον Ολυμπιακό επισήμανε: «Νομίζω ότι πραγματικά άξιζα μία ευκαιρία. Έχω πέντε γκολ και τρεις ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα. Αναγνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό και σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όμως πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω κι εγώ θέση. Αυτή την στιγμή όμως είμαι στην Κέρκυρα και αυτό είναι που με ενδιαφέρει».
Για τα συναισθήματα του στο αυριανό ματς με τον Ηρακλή τόνισε: «Σίγουρα έχω καλές αναμνήσεις από τον Ηρακλή. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η Κέρκυρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνω για να αποδείξω κάτι στους ανθρώπους του Ηρακλή. Πραγματικά δεν έχω καμία τέτοια σκέψη. Σκέφτομαι πολύ θετικά για τον Ηρακλή και μετά το δικό μας παιχνίδι θα τους ευχηθώ με όλη μου την καριδά να πετύχουν τους στόχους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: