Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Μένει στη Σάλκε ο Γέντρισεκ

Ακόμα ένας παίκτης που έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως... χάθηκε. Ο Ερικ Γέντρισεκ με δηλώσεις του, τόνισε πως θα παραμείνει στην Σάλκε κατά 90%, εκφράζοντας την άγνοια του για το τριφύλλι.
Ο Σλοβάκος φορ μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το μέλλον του, αναφέροντας πως ο Μάγκατ τον υπολογίζει στην γερμανική ομάδα: «Κατά 90% συνεχίζω στη Σάλκε. Συναντήθηκα με τον κύριο Μάγκατ και με ενημέρωσε. Με υπολογίζει και επιθυμεί να παραμείνω στην ομάδα σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι αξιόλογο. Παραμένω αφοσιωμένος στα καθήκοντα μου. Ο προπονητής με χρησιμοποίησε για 90 λεπτά στο πρόσφατο φιλικό και μου εξέφρασε την ικανοποίηση του».
Για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της Αρμίνια: Δεν έχω κανένα νέο από τον Παναθηναϊκό. Από εσάς πληροφορούμαι τις προθέσεις του ελληνικού συλλόγου. Στη συνάντηση που είχα με τον προπονητή μου δεν μιλήσαμε καθόλου για τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες για να παραμείνω εδώ είναι πλέον αρκετές. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστώ στην Αρμίνια. Επιθυμώ κάτι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: