Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση Λάρισας σε Ηρακλή

Η Λάρισα απάντησε στον Ηρακλή με ανακοίνωση για τα εισιτήρια λέγοντας ότι μόνο αυτά μπορεί να δώσει η «βυσσινί» ΠΑΕ, καθώς υποστηρίζει πως το Καυταντζόγλειο έχει υπερδιπλάσια χωρητικότητα από το AEL FC Arena. Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε νωρίτερα με ανακοίνωση τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η ΠΑΕ Λάρισα έδωσε στους Θεσσαλονικείς μόνο 460 εισιτήρια. Η διοίκηση του «Γηραιού» έριξε την ευθύνη σε αυτή της ΑΕΛ και στην αστυνομική διεύθυνση της θεσσαλικής πόλης.

Έτσι, η «βυσσινί» ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερα εισιτήρια με την αιτιολογία ότι το Καυταντζόγλειο έχει υπερδιπλάσια χωρητικότητα από το AEL FC Arena, τη στιγμή που η «βασίλισσα του κάμπου» είχε πάρει στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου 1500 εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η συμφωνία ανταποδοτικότητας που όντως υφίσταται με την ΠΑΕ Ηρακλής, δεν αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό ανταλλαγής εισιτηρίων. Και πώς θα μπορούσε, άλλωστε, από τη στιγμή που το Καυταντζόγλειο Στάδιο έχει υπερδιπλάσια χωρητικότητα από το γήπεδό μας.
Η θύρα των φιλοξενουμένων του AEL FC ARENA έχει προσδιορισμένη χωρητικότητα 460 φιλάθλων, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για τη ζώνη ασφαλείας και - στο άλλο άκρο της ίδια κερκίδας - τη φιλοξενία φιλάθλων οι οποίοι κατέχουν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ.
Όσο για την τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν γίνεται σαφές αν πρόκειται για απειλή ή για προτροπή, αλλά προφανώς εντάσσεται στο φεστιβάλ κοροϊδίας που η ίδια επικαλείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: