Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κόντης: «Δε κάνουν έτσι οι μεγάλες ομάδες»

Ενοχλημένος για την γνωστοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Χαβίτο εμφανίστηκε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης. Ο παράγοντας των «κιτρίνων» δεν ήθελε να σχολιάσει τις φήμες για τον Νέρι Καστίγιο, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Καλίνσκι αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra 103,3:

Για τον Χαβίτο: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο παίκτης έχει ένα συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου και αυτή η διαρροή πληροφοριών δεν είναι από τον Αρη. Μαζί με την επιβεβαίωση του ποδοσφαιριστή, μόνο καλό δεν κάνει, διότι δημιουργούνται διαφορετικές συνθήκες για τον παίκτη. Οποιος θέλει να προσεγγίζει τον παίκτη να μη διοχετεύει στον Τύπο τις όποιες επαφές έχει και αν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα έρχεται και λέει τα έχω βρει και να δώσει ένα ποσό, όπως έγινε και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αν είχα κάνει εγώ το ίδιο με παίκτη του Ολυμπιακού που είχε ακόμη επτά μήνες συμβόλαιο θα είχε γίνει τεράστιο θέμα. Δεν κάνουν έτσι οι ομάδες. Ημουν και μάνατζερ πριν και ξέρω πώς γίνεται. Προσεγγίζουν τις ομάδες και λένε αφού τον θέλω θα σου δώσω κι ένα αντίτιμο και θα τον πάρω. Τώρα που έγινε αυτό και διέρρευσε το θέμα, πείτε μου σε παιχνίδια του Ολυμπιακού και σε άλλα παιχνίδια πώς ο κόσμος θα τον αντιμετωπίζει. Αυτό που λέω είναι ότι απέναντι σε μια ομάδα που υποτίθεται ότι τον έχει κλείσει, όπως λέει και ο ίδιος, πώς θα παίξει αντίπαλος; Ολοι δίκιο έχουμε σε αυτή τη χώρα. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει δίκιο λοιπόν (σ.σ. ο Ολυμπιακος)».

Για τον Μήτρογλου: «Εκφράστηκε μια επιθυμία από τον μάνατζέρ του. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον παίκτη, δεν τον ξέρω. Αυτή είναι η διαφορά μας. Διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο... Χτες που δεν γνώριζα ότι έκλεισε στον Πανιώνιο είπα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε την αλλαγή με τον Μήτρογλου».

Για τον Καστίγιο: «Για μένα δεν υπάρχει κάτι να πω, είναι και πάγια τακτική μου. Απλά θα πω ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν ξέρω τι έκανε τα τελευταία χρόνια, δεν τον παρακολούθησα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τον Καλίνσκι: «Τον περιμένουμε να έρθει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: