Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Άντερσεν: «Ανακουφισμένος που έφυγα»

Ο Γιερν Άντερσεν νιώθει ανακουφισμένος που έφυγε από τη Λάρισα και την Ελλάδα, όπου δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει, όπως είπε σε συνέντευξή του σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης. Έπειτα από πολύ σκέψη και αφού είδε ότι δεν προχωρούσαν οι άλλες περιπτώσεις, ο Κώστας Πηλαδάκης έφερε τον Γιερν Άντερσεν στη Λάρισα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιάννη Παπακώστα και να βγάλει τους «βυσσινί» από το αδιέξοδο. Αυτό, όμως, δεν έγινε, με αποτέλεσμα να λυθεί πρόωρα η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ωστόσο, ο Νορβηγός νιώθει ανακουφισμένος που αποχώρησε, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Express, στην οποία τόνισε ότι δεν πρόκειται να δουλέψει ξανά στη χώρα μας. «Αυτά που συνέβησαν σε αυτές τις τρεις εβδομάδες ήταν απίθανα. Συνέβησαν τόσα πολλά και εργαζόμασταν τόσο σκληρά.

Mετά από αυτό είμαι ανακουφισμένος που έφυγα από εκεί και εγγυώμαι πως για τα επόμενα 20 χρόνια δε θα ξαναδουλέψω στην Ελλάδα», είπε ο Άντερσεν, ο οποίος μίλησε και για τα όσα συνέβησαν μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως φοβήθηκα. Μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι χούλιγκανς σπάσανε το λεωφορείο μας.

Η Αστυνομία απλά παρακολουθούσε. Αυτό το γεγονός νομίζω δεν έφτασε στη Γερμανία, αυτή την εντύπωση έχω. Δεν σκέφτηκα ποτέ πως μπορεί να υπάρξει τόσο ανθρώπινο μίσος εναντίον μιας ομάδας από τους ίδιους τους οπαδούς της ». Τέλος, αναφέρθηκε και στον Κώστα Πηλαδάκη. «Λένε πως είναι ένα σοβαρό κλαμπ. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τον πρόεδρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: