Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ανακοινώθηκε ο Ακόστα στον Ολυμπιακό Β.

Ανακοινώθηκε και επίσημα την Τρίτη (11/1), από τον Ολυμπιακό Βόλου, η απόκτηση του Νοέ Ακόστα για τα επόμενα 2,5 χρόνια. «Ήρθα σε μία ομάδα που έχει κάνει τη διαφορά από την πρώτη χρονιά», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αναμένεται να φοράει στη φανέλα το νούμερο 20.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Νοέ Ακόστα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της θεσσαλικής ομάδας: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που έχει ήδη κάνει τη διαφορά από την πρώτη χρονιά που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε το Βόλο όσο ψηλότερα γίνεται. Ήρθα σε μία ομάδα που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Τόρης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου προχωρά σε μεταγραφές παικτών που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην κατάκτηση των στόχων της ομάδας, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νοέ Ακόστα με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ το συμβόλαιό του, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργο Τόρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: