Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κυριάκος: «Μας έχει ενοχλήσει η στάση των εκπροσώπων των Αράβων»

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» σχετικά με το πως σκέφτεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της επένδυσης των Αράβων. «Πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο το θέμα της συμφωνίας με την επικοινωνιακή διαχείριση των εκπροσώπων των επενδυτών. Εμείς παραδεχθήκαμε ότι υπάρχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον από έναν επενδυτικό όμιλο και το αφήσαμε εκεί γιατί αυτή είναι η σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος. Υπήρχε μία ανακοίνωση του επενδυτικού ομίλου, που επίσης έδειχναν ανάλογη διάθεση. Να ακολουθήσουν δηλαδή μία σοβαρή διαδικασία. Υπάρχει όμως μία άλλη πρακτική από τους εκπροσώπους των επενδυτών. Είναι λαλίστατοι και αυτό θα γινόταν ανεκτό αν δεν εμπλεκόταν ο ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Οι επαφές με τον Οντέι Αλ Σαμάρι με τον κ. Ζαγοράκη ήταν συχνές. Δεν υπάρχει κάτι να συζητηθεί. Ότι έχει αναλυθεί, έχει αναλυθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα είμαστε σε αναμονή της υλοποίησης όσων έχει πει ο επενδυτικός όμιλος».
Σε ότι έχει να κάνει με το business plan ξεκαθάρισε πως: «δεν έχουμε κανένα τέτοιο έγγραφο στα χέρια μας. Το μόνο που υπάρχει είναι ένας καταιγισμός πληροφοριών από την άλλη πλευρά. Εμάς μας έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η στάση. Έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη των ανθρώπων που εκπροσωπούν, όμως μιλάμε για μία ομάδα που έχει πολύ κόσμο που απογοητεύεται, ενθουσιάζεται, αγωνιά… Εμείς τηρήσαμε μία πολύ σοβαρή στάση. Δεν μας αρέσει να μιλάμε για όνειρα και ιδέες χωρίς να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Όταν έχεις να διαχειριστείς την ψυχολογική κατάσταση τόσων ανθρώπων, οφείλεις να είσαι πολύ σοβαρός».
Για το κατά πόσο έχει αντίκτυπο αυτό και στο αγωνιστικό τμήμα τόνισε: «Όλοι ζούμε στην ίδια πόλυ. Διαβαζουμε, ακόμη και προφανώς όλη αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει καθόλου. Δεν βοηθάει θεωρώ και την ίδια διαδικασία. Αφαιρεί την σοβαρότητα της διαδικασίας».
Ο κ. Κυριάκος ξεκαθάρισε ακόμη πως: «ουδέποτε έχει τεθεί θέμα πώλησης παίκτη. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αν υπάρχει μία φοβερή πρόταση, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα».
Για την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: «Πολά θα εξαρτηθούν από τις αποδεσμεύσεις. Όμως δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό στο μυαλό μας. Το πιο πιθανό είναι να μείνει η ομάδα ως έχει και όλοι οι παίκτες να χρειαστούν μέχρι το τέλος του έτους. Είναι κάποια θέματα που δεν μπορούμε ακόμη να πούμε συγκεκριμένα κάτι».
Για το αν δεν εξελιχθούν καλά τα πράγματα σε ότι αφορά την επένδυση των Αράβων είπε: «Εμείς προχωράμε πάντοτε με βάση τα σημερινά δεδομένα. Μακάρι να γίνει η επένδυση, όμως εμείς δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε με χρήματα που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: