Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στα κυανόλευκα ο Πίτερς

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με τον Τζέιμς Πίτερς, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ενώ, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στην Σελτσούκ της Α2 της Τουρκίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό αθλητή James Peters, που αναμένεται αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Ο James Peters γεννήθηκε στις 24 Μαϊου του 1981, είναι ύψους 2.04, αγωνίζεται στις θέσεις των forwards και θα ξεκινήσει το ταξίδι του απ' το Σικάγο των ΗΠΑ σήμερα, Τρίτη. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Nevada–Las Vegas, όπου έπαιξε με την ομάδα των Running Rebels. Συνέχισε την καριέρα του σε διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο (Wollongong Hawks της Αυστραλίας, Pusan Magic Wings, Changwon LG Sakers της Νότιας Κορέας, Bakersfield Jam του NBDL των Η.Π.Α., Potros ITSON του Μεξικό, Los Angeles Defenders του NBDL των Η.Π.Α., Selchuk Universitesi Konya της Τουρκίας, που αγωνίστηκε φέτος με 12.1 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 24.7 λεπτά συμμετοχής σε 10 αγώνες)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: