Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Η φιλιππινέζα του Πατέρα!»

Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσαν στο… λιμάνι οι σημερινές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει τον Φρανσίσκο Χαβίτο.

Οι ερυθρόλευκοι νόμιμα, φέρονται να έχουν κινηθεί και να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού μέσου, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο.

Ο κ.Κόντης σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε λόγο για... «φάουλ του Ολυμπιακού», και πως θα έπρεπε να ήταν περισσότερο προσεκτικός και να μην διοχετεύει στον Τύπο τις όποιες επαφές έχει.

«Ο κ.Κόντης είναι η φιλιππινέζα του κ.Πατέρα», ήταν τα λόγια ανθρώπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τα οποία αντικατοπτρίζουν τον εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στους ερυθρόλευκους τα όσα υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη.

Φυσικά, στο όλο ζήτημα έπαιξε ρόλο και η αντίδραση που είχε ο Άρης στην αμφισβητούμενη φάση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

«Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε», ανέφερε άνθρωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Πηγη  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: