Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παρέμβαση ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και συλλήψεις

ο φύλλο αγώνα, την έκθεση της αστυνομίας, την έκθεση του παρατηρητή και όποιο άλλο στοιχείο για τα επεισόδια του ντέρμπι των Ιωαννίνων μπορεί να φανεί χρήσιμο, ζήτησε την Τρίτη το πρωί από τις αρμόδιες αρχές ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης. Η παρέμβαση του θα οδηγήσει πιθανότατα στο χαρακτηρισμό των επεισοδίων ως «ευρείας κλίμακας» και θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη, παραπέμποντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Να σημειωθεί πως το φύλλο αγώνα και οι εκθέσεις είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τιμωρία της έδρας τους και το βαρύ πρόστιμο.

Την ίδια στιγμή, δύο υπάλληλοι σεκιούριτι του αγώνα, συνελήφθησαν για υπόθαλψη του δράστη της επίθεσης στον Βεζυρίδη. Πρόκειται για δύο άτομα που φορούσαν τα διακριτικά των σεκιούριτι και τα οποία αντί να παραδώσουν τον ανεγκέφαλο στα αστυνομικά όργανα, τον… συνόδευσαν σαν κύριο ξανά πίσω στην κερκίδα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όσον αφορά τον δράστη της επίθεσης στον γκολκίπερ του ΟΦΗ, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, αλλά πιθανότατα έχει γίνει καπνός. Λογικά θα συλληφθεί με τον ίδιο… μαγικό τρόπο που συνελήφθησαν και οι δράστες της επίθεσης στον Μπάγεβιτς τον περα

Δεν υπάρχουν σχόλια: