Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφικό ντεμαράζ στο Βόλο

Έτοιμος να προχωρήσει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι ο Ολυμπιακος Βόλου. Οι Βολιώτες αναμένεται από την Τρίτη να ξεκινήσουν μεταγραφικό ντεμαράζ με ανακοινώσεις παικτών που μπορεί να φτάσουν και τους τέσσερις. Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο αναμένεται να είναι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Νοέ Ακόστα Ριβέρα ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο. Ο 27χρονος άσος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει προτάσεις στον 26χρονο Γάλλο μέσο της Λοριάν, Γιαν Ζουφρ, αλλά και στον 30χρονο Αργεντινό μέσο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Αλεξάντρο Καπούρο. Ο Καπούρο με μακρά θητεία σε Κολόν και Χιμνάσια, έχοντας μάλιστα περάσει και από την Ευρώπη και την τουρκική Σακάριασπορ, έχει δεχτεί πρόταση ύψους 150.000 για συμβόλαιο έξι μηνών.

Επίσης, φήμες που κυκλοφόρησαν έκαναν λόγο για συμφωνία με τον 26χρονο διεθνή Αλγερινό επιθετικό της Χαλ, Καμέλ Γκιλάς ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στην γαλλική Αρλ όπου είχε συμπαίκτες τους Μπασινά και Χαριστέα. Τέλος, φήμες θέλουν την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να εξετάζει και τις περιπτώσεις του Χιλιανού Πίντο, αλλά και του διεθνή Παραγουανού στράικερ, Πάμπλο Θεμπάγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: