Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Νέρι ο Άρης!

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» θεωρούν τον Μεξικανό άσο ιδανικό για να καλύψει το κενό στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τις «περιπέτειές» του σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Σίτι και εσχάτως Chicago Fire.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να αποκτήσει τον Καστίγιο δανεικό για ενάμιση χρόνο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία και ανήκει μέχρι το 2012. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και πιθανώς το θέμα να κλείσει θετικά τις επόμενες ημέρες, μιας και βρίσκεται στην Αθήνα.

«Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μας. Ο Νέρι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, που είναι η δεύτερη πατρίδα του και στον Άρη, που είναι εξαιρετική περίπτωση», τόνισε ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο.

Έρχεται ο Καλίνσκι

Εντός της ημέρας φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Έντσο Καλίνσκι. Ο 23χρονος Αργεντινός μέσος, που έρχεται ως ελεύθερος από την Κίλμες, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους «κιτρίνους», όπου θα καλύψει μία θέση στη μεσαία γραμμή.

Εξάλλου, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα της απόκτησης επιθετικού, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του Άρη αφήνοντας το καλύτερο συμβόλαιό του στη Θέλτα Βίγκο. Η περίπτωση του Εντού παραμένει στα υπόψη, αλλά ως εναλλακτική επιλογή.

Συνεχίζει μέχρι νεωτέρας ο Χαβίτο

Συστάσεις από τη διοίκηση του Άρη έγιναν στον Χαβίτο για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε για οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας απέναντί του, αλλά και… συγκρίσεις μεταξύ των «κιτρίνων» και του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνάντηση για το συμβόλαιό του, ωστόσο φαίνεται πως οδεύει προς… Πειραιά.

* Εκτός δράσης για 10-15 μέρες με θλάση στη γάμπα θα μείνει ο Σάκης Πρίττας, χάνοντας τα ματς με Πανιώνιο και Εργοτέλη. Το παρήγορο για τον Έκτορ Κούπερ είναι πως ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Τσέζαρεκ και Μενδρινός, επανέρχονται οι Κουλουχέρης και Φατί που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ενώ σήμερα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Ρονάλντο και την επόμενη αγωνιστική αναμένεται να αγωνιστεί μετά από μακρά απουσία (έχει να παίξει από τις 8 Νοεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: