Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οριστικά στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου

Έπεσαν και οι υπογραφές και πλέον δεν αλλάζει… Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά τις πιέσεις από την διοίκηση του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Στο τέλος του έφθασε το απόγευμα της Τρίτης ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδια και ανατροπές. Ο Κώστας Μήτρογλου μετά και την τελευταία άρνησή του να συνεχίσει στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά την συζήτηση που είχε με τους διοικούντες τον σύλλογο, άλλαξε στάση και δέχτηκε να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση πέρασε από… σαράντα κύματα, τελικά ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

Το χρονικό της συμφωνίας

Οι διαπραγματεύσεις μέχρι να φτάσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Μήτρογλου) σε συμφωνία είχαν πολύ… ψωμί και ένα σωρό ανατροπές σκηνικού.

Ο 22χρονος επιθετικός, είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους κ.κ Μαρινάκη-Βεντούρη, να αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, τα πράγματα δεν αποδείχθηκαν τόσο απλά.

Ο ίδιος εξακολουθούσε να μην βλέπει «ζεστά» την μετακίνησή του στους «κυανέρυθρους» και παρά το γεγονός ότι οι χθεσινές πληροφορίες τον έφερναν μία ανάσα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, το μεσημέρι της Τρίτης τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Κώστας Μήτρογλου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, η οποία όμως έπεσε στο κενό, καθώς οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός κάλεσε στα γραφεία του τον παίκτη προκειμένου να δώσει ένα τέλος στο σίριαλ. Έτσι και έγινε. Ο Μήτρογλου πείστηκε να αποδεχθεί την παραχώρησή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και να υπογράψει.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όπως είναι λογικό, ακυρώνονται αυτομάτως τα σενάρια που είχαν ακουστεί περί παραχώρησης του Νέμεθ, εάν τελικά δεν βρισκόταν η «χρυσή τομή» με τον Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: