Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή!!

Είναι απίστευτο πόσα θέματα μπορεί να σου δώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχοληθείς.
Ο «καπετάνιος» κάνει «ντου» σαν οπαδός χωρίς εισιτήριο στα δημοσιογραφικά θεωρεία (μπουθ όπως λέγεται εις τη νεοελληνική) και νουθετεί τον δημοσιογράφο. Συνάμα «εκδίδεται» νέος κώδικας δεοντολογίας για τους δημοσιογράφους.
Ο Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Super League, (και όχι η S.L. όπως λέγεται και γράφεται καθώς δε νομίζω να έγινε κανένα έκτακτο Δ.Σ.) καταδικάζει το περιστατικό με ανακοίνωση ξεχνώντας τα δικά του «ντου» στην Ε.Π.Ο.. Ξέχασε μάλιστα, να μιλήσει για έγκλημα κατά της Ελλάδος ή έστω κατά της Δημοσιογραφίας.
Την ίδια στιγμή ο Κόντης με δηλώσεις του διευκρινίζει τη σχέση του με τον Πατέρα, που δεν είναι κουμπαριά, και λέει πως ο Άρης δεν είναι σε κανένα άρμα. Δηλαδή άρματα υπάρχουν!!
Την ίδια στιγμή μέσα και έξω από τα γήπεδα γίνεται της ιερόδουλης το κάγκελο με τις ρήτρες βίας να έχουν ξεχαστεί όπως και οι προειδοποιήσεις του Π.Σ.Α.Π. στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Κερασάκι στην τούρτα.. η αποκάλυψη του ιστολογίου του Κυριάκου Θωμαΐδη (dikisports.blogspot) για έρευνα του Σ.Δ.Ο.Ε. στους τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην προέδρου της Ε.Π.Ο..
Τελικά έχουν δίκιο που μας λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Μια γιορτή με πολλούς κλόουν.Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: