Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σκόκο: "Θέλει να μείνει ο Μπλάνκο"

Ο Νάτσο Σκόκο αποκάλυψε μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη την επιθυμία του Μπλάνκο να παραμείνει στην Ένωση. Κληρώνει για Μίτσελ την Δευτέραο έβδομο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι ο Ισμαέλ Μπλάνκο, δείχνοντας για ακόμα μία σεζόν πως είναι η πιο αξιόπιστη λύση της ΑΕΚ στο σκοράρισμα.

Βέβαια το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και έτσι είναι ελεύθερος να κλείσει σε όποια ομάδα επιθυμεί από τώρα.
Μπορεί οι μνηστήρες να είναι πολλοί για τον Αργεντινό άσο, η επιθυμία του ίδιου ωστόσο είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο συμπαίκτης του στην ομάδα Νάτσο Σκόκο.

"Όπως είδατε και σήμερα ο Μπλάνκο έχει και τη διάθεση και την πρόθεση να μείνει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά εκτός από τη νίκη και σήμερα κερδίσαμε με μια καλή εμφάνιση πρέπει σε όλα τα γήπεδα να παίζουμε για τη νίκη και αυτό οφείλουμε να κάνουμε όσοι φοράμε τη φανέλα της ΑΕΚ".

Κρίσιμη ημέρα για Μίτσελ

Την Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, του Ισπανού μέσου Μίτσελ στην ΑΕΚ, αφού αναμένεται η απάντηση της Μπέρμιγχαμ στην πρόταση της Ένωσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Μπέρμιγχαμ έχει μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις από τη στιγμή που για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έδειξαν και σύλλογοι από την Ισπανία.

Πάντως η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί έτσι ώστε να αποσπάσει το ΟΚ της αγγλικής ομάδας, με σκοπό να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Μίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: