Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πλήρης απογοήτευση...

Η αναπάντεχη ήττα από τον Πανιώνιο που συνοδεύτηκε από το σπάσιμο μιας παράδοσης 50 ετών, σκόρπισε απογοήτευση στο στρατόπεδο του Αρη, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει άμεσα αυτό το σοκ! Οι ποδοσφαιριστές είδαν το βράδυ της Κυριακής τους φιλάθλους της ομάδας τους, να τους αποδοκιμάζουν έντονα μέχρι να αποχωρήσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ το ίδιο «υπέστησαν» και οι διοικούντες την ΠΑΕ από τους οποίους οι αγανακτισμένοι οπαδοί ζητούσαν μεταγραφές.
Υπ' αυτές τις συνθήκες το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ανύψωσης του ηθικού των παικτών του, καθώς ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη.
Παράλληλα ο τεχνικός των «κιτρίνων» περιμένει μέσα στην εβδομάδα την ολοκλήρωση κάποιων μεταγραφικών κινήσεων, όπως ο ίδιος δήλωσε, προκειμένου να ενισχυθεί το υπάρχον έμψυχο υλικό. Η ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως η εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, κατέστησε σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο Αρης «πονά» σε συγκεκριμένες θέσεις και πως χρειάζεται επειγόντως «μετάγγιση» νέου αίματος. Ολο το βάρος θα πέσει στο θέμα του σέντερ φορ, καθώς πλέον η ομάδα του Αρη διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μαζί με τους Νεοσμυρνιώτες) και η απόκτηση ενός γκολτζή είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η πιο εφικτή περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτή του Μάτε Μπίλιτς και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν πως το θέμα του θα έχει αίσια έκβαση μέσα στα επόμενα 24ωρα.
 
Την ίδια ώρα πληροφορίες από το Ηράκλειο κάνουν λόγο για άμεση επιστροφή του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις στον Εργοτέλη. Ο Λιθουανός φέρεται δυσαρεστημένος από το ότι δεν χρησιμοποιείται αρκετά στη βασική ενδεκάδα, αλλά και από το ότι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση. Ετσι πιέζει για λύση του συμβολαίου του και για επανένταξή του στους Κρητικούς με τους οποίους όπως λέγεται έχει έρθει ήδη σε συμφωνία.
Αγωνιστικά και ενόψει του κυριακάτικου ματς ο Κούπερ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ρουίζ ο οποίος απουσιάζει με την εθνική Γουατεμάλας και τον τραυματία Πρίττα. Αντιθέτως το πιο πιθανό είναι να πάρει στην αποστολή, μετά από αρκετό καιρό, τον Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ ερωτηματικό αποτελούν αυτή τη στιγμή οι Κόκε και Μενδρινός αναφορικά με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται στη τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: