Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ρόμενταλ: "Καλύτεροι από ΠΑΟ"

Ο Ντένις Ρόμενταλ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό σε συνένευξη που έδωσε σε ολλανδικό περιοδικό. "Ο στόχος είναι να βγούμε πρωταθλητές. Αν συγκρίνω τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό, τότε μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι» είπε ο Δανός στο «voetbal international».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Ελλάδα:
«Με το τέλος της προηγούμενης σεζόν έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Ήθελα να αποκτήσω νέες εμπειρίες. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πυρετώδες και οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν με τίποτα. Στην Ολλανδία δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στην Ελλάδα το κοινό είναι πιο ζεστό και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι γεμάτο πάθος. Η σεζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον πρόωρο αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Ήταν δραματικές εκείνες οι μέρες. Ο Ολυμπιακός έχει ένα νέο ιδιοκτήτη και αρκετούς φιλόδοξους ανθρώπους που είναι δίπλα του, ενώ προσέθεσε στο ρόστερ και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.
Για τις επιλογές Βαλβέρδε:
«Δυστυχώς δεν παίζω σε κάθε ματς. Όποτε με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου θα μπω μέσα για να βοηθήσω και να σκοράρω. Ξεκίνησα τη σεζόν παίζοντας αριστερά και μετά πέρασα στα δεξιά. Ο προπονητής περιμένει από όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αποφασίσει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τα άκρα. Όπως ο Ριέρα, ο Φετφατζίδης, ένα ελληνικό ταλέντο. Πρέπει να παίζει και αυτό το παιδί που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία».
Για ντέρμπι και Πάντελιτς:
«Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα είναι πιο εκρηκτική από ότι στο Αγιαξ - Φέγενορντ. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ έμπειρη ομάδα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Πάντελιτς είναι ο σέντερ φορ της ομάδας. Τη θέση την παίζει και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι γρηγορότερος και πιο κινητικός. Ο Μάρκο όμως κάθε φορά που αγωνίζεται δίνει τον καλύτερο του εαυτό και πάντοτε κοιτάζει να σκοράρει. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: