Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πλεξίδας: «Δεν έχω λόγια γι’ αυτόν το λαό»

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΑΟΤ, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Πλεξίδα να αναφέρεται στην ουσιαστική παρουσία του κόσμου και να υπόσχεται... μεταγραφή.
«Αν ο κόσμος των Τρικάλων είναι αυτός που ήταν και την Κυριακή, προσωπικά υπόσχομαι οι στόχοι της ομάδας θα είναι πάρα πολύ υψηλοί» τόνισε αρχικά ο κ. Πλεξίδας, ο οποίος και αναφέρθηκε άμεσα στις ενέργειες που θα κάνει ώστε να τους ικανοποιήσει: «Δεν έχω λόγια να πω για αυτό το λαό και τους υπόσχομαι πως εντός των ημερών θα ενισχύσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα με ένα ακόμη ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στους στόχους μας».

«Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο»
Μπορεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας να θέλησε προσωπικά να μιλήσει για τον κόσμο των Τρικάλων, η εξαιρετική όμως παρουσία τους στο τελευταίο παιχνίδι οδήγησε και την ΠΑΕ να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Τρίκαλα αισθάνεται την ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους που στάθηκαν μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και βοήθησαν τον ΑΟ Τρίκαλα να φτάσει στην 5η συνεχόμενη νίκη. Η παρουσία των φιλάθλων μας, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη και θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε κοντά μας τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: