Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζει την αντεπίθεση...

 Ο Πανιώνιος κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Νικολάου, Κβιρκβέλια, Σίσιτς οι επόμενοι στόχοι.

Ο Τάκης Λεμονής στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αρη, είχε μιλήσει για την αναγκαιότητα να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να εντάξει και πάλι στο δυναμικό του τον Μάριο Νικολάου. Ο διεθνής Κύπριος παίκτης, που έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι στην Νέα Σμύρνη και έφυγε με εισήγηση του τότε "ισχυρού άνδρα" της τεχνικής ηγεσίας, Γιένς Μπάγκσμπο, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΛ. Η διοίκηση της τελευταίας όμως, έχει ζητήσει από τους παίκτες που έχουν υψηλά συμβόλαια να δεχτούν μείωση αποδοχών, αλλιώς θα λυθεί η συνεργασία τους. Πάνω εκεί ποντάρει ο Πανιώνιος, ο οποίος και έχει κάνει ήδη κρούση στον παίκτη και περιμένει την επιστροφή του στην Πλατεία.

Οσον αφορά στο αριστερό μπακ, φαίνεται πως ο εκλεκτός για την θέση είναι ο Γεωργιανός διεθνής Ντάτο Κβιρκβέλια, ο οποίος ανήκει στην ρωσική Ρούμπιν Καζάν, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανζι Μαντσκχάλα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο παίκτης θα είναι στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, το όνομα του Μίρνες Σίσιτς επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στον Ηρακλή. Ο Τάκης Λεμονής έχει δουλέψει και στο παρελθόν μαζί του και έχει καλή άποψη για την αξία του. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Πανιώνιος να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τέλος, η φημολογία για την παραμονή του Ραφίκ Τζιμπούρ στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει και μία παράλληλη στην Νέα Σμύρνη. Η πρόταση του Πανιωνίου στον παίκτη για συνεργασία έξι μηνών ισχύει και μένει να δούμε αν και ο ίδιος, στην περίπτωση που δεν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα αποδεχτεί την επιστροφή του στους "κυανέρυθρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: