Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φαβορί ο Μάρκοβιτς για Άρη

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Σαρόν Ντρούκερ στον πάγκο του Άρη. Όλα δείχνουν πως για τον Ισραηλινό το ματς της Τρίτης θα είναι το τελευταίο και ο Βόσνιος πρώην προπονητής του Πανιωνίου έχει τον πρώτο λόγο για να τον αντικαταστήσει. Δεδομένη είναι και η ανάληψη καθηκόντων βοηθού από τον Νίκο Λινάρδο.

Οι διοικούντες τον Άρη εξέτασαν κι άλλες λύσεις, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους δεν προχωρούν, ενώ ο διακαής πόθος των φιλάθλων για επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν ευδοκιμεί για οικονομικούς λόγους.

Για την ώρα, ο Σαρόν Ντρούκερ προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με την Μπουντιβέλνικ (21:00) στο «Αλεξάνδρειο» για την πρεμιέρα της φάσης των «16». Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Χαραλαμπίδη που αποχώρησε με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο από την τελευταία προπόνηση.

«Ξεκινάμε σε ένα νέο επίπεδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε σε αυτή τη φάση με τον ίδιο τρόπο που τελειώσαμε τον πρώτο γύρο, δηλαδή με νίκη. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει επενδύσει πολλά χρήματα, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι να αγωνίζεσαι με καρδιά», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη και πρόσθεσε: «Η Μπουντιβέλνικ είναι μια ομάδα που θέλει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι του Άντριου Μπετς που τον ξέρουμε πολύ καλά. Είναι επικίνδυνη ομάδα και το γεγονός ότι είναι πρώτη στην Ουκρανία λέει πολλά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θεωρώ ότι η πρεμιέρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Επίσης θα έχουμε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου μας και μακάρι να κερδίσουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα που έχουμε στην Ευρώπη. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε σαν στόχο να φτάσουμε μακριά στο Eurocup. Η Μπουντιβέλνικ είναι μια σκληρή ομάδα. Έχεις στις τάξεις της δύο γνώριμους παίκτες σε εμάς, τον Κις και τον Μπετς, οι οποίοι είναι παίκτες-κλειδιά. Επίσης έχουν και δυο-τρεις καλούς σουτέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: