Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Ο Ντιέγκο Αρίας κλείνει στον ΠΑΟΚ"

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας "eltiempo.com" φέρνει τον μέσο που ανήκει στην Ονσε Κάλντας από την Κολομβία κοντά στον "Δικέφαλο". Επιβεβαιώνει για τον παίκτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ιστοσελίδα "eltiempo.com" αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του μέσου της Όνσε Κάλντας, Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι 25 ετών (γεννημένος στις 15 Ιουνίου του 1985) και έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Κολομβίας για ακόμη τρία χρόνια.
Στο κείμενο τονίζεται ότι κλείνει στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και ότι θα ενισχύσει τον "Δικέφαλο" στις "μάχες" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League. Επίσης, αναφέρεται ότι στο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ανά πάσα στιγμή για ομάδα του εξωτερικού.
Το εξετάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σε επικοινωνία που είχε το olaPAOK.gr με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ρωτήσει σχετικά με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πήρε θετική απάντηση από τους "ασπρόμαυρους" για την ύπαρξη του ονόματος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στη λίστα με τους υποψήφιους να περάσουν το κατώφλι της Τούμπας στη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα  είπαν οι άνθρωποι του "Δικέφαλου", η περίπτωση του Ντιέγκο Αρίας πράγματι εξετάζεται σοβαρά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Ό,τι είναι να γίνει, όμως, θα γίνει μετά το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (την Τετάρτη 19/1), στον Πειραιά, κι αφού πρώτα γίνουν πληρωμές των υπαρχόντων στο ρόστερ παικτών, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 20 του μηνός, την επομένη δηλαδή του ντέρμπι. 
Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: