Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κατσιαρός: «Να πιεστούν κι άλλες ομάδες»

Τη «θηλιά» του υποβιβασμού γύρω από το λαιμό κι άλλων ομάδων πρέπει να περάσει η Λάρισα, ώστε να υπάρχει και σε αυτές πίεση, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Ο αμυντικός των «βυσσινί», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε επίσης στον Νίκο Κωστένογλου και τα όσα άλλαξε στην ομάδα με την έλευσή του.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο 33χρονος μπακ:

Για τη συνέχεια: «Μέχρι το τέλος δεν πρόκειται να ηρεμήσουμε ούτε μία εβδομάδα. Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί που είμαστε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι συνηθισμένος σε τέτοια δεδομένα».

Για τον Κωστένογλου: «Ο νέος τεχνικός προσπάθησε να μας ανεβάσει την ψυχολογία και σε μια τέτοια κατάσταση είναι το πιο δύσκολο, Καλώς ή κακώς ήταν πολύ λίγος ο χρόνος για να αλλάξει πολλά πράγματα, ωστόσο κατάφερε να βάλει το στίγμα του».

Για το τι συνέβαινε τις προηγούμενες αγωνιστικές: «Προσπαθούσαμε και ποτέ δεν μπορούσαμε να επιβραβευτούμε. Μετά από πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα σε παίρνει από κάτω. Δεν μπορείς να στηριχτείς τον εαυτό σου».

Για τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή: «Δεν φοβήθηκα στο ματς. Είχα πιο πολύ άγχος πριν αρχίσει. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πριν το ματς. Μετά το πρώτο γκολ είπα η τύχη είναι μαζί μας. Δεν χάνουμε. Κάτι που μας έλειπε στους προηγούμενους αγώνες».

Για τον Τσιμπάμπα: «Είναι μόλις δύο εβδομάδες μαζί μας. Προσπαθεί να προσαρμοστεί ακόμα και στην πόλη και στην ομάδα. Είναι δύσκολο για αυτόν»

Για το επόμενο ματς με την Κέρκυρα: «Όλα τα παιχνίδια από τώρα και στο εξής είναι το ίδιο».

Για τη μείωση της διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες: «Το ότι μειώσαμε τη διαφορά στα δύο ματς, από τα τρία και βάλε που ήμασταν είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθούμε να προβληματίσουμε κι άλλους για να μην νιώθει κανείς άνετα».

Για τον κόσμο της Λάρισας και την πίεση που ασκεί: «Πρόβλημα δεν νομίζω να μας δημιουργήσει. Μέχρι στιγμής είναι στο πλευρό μας. Είναι απαιτητικός και το ξέρουμε. Πολλά χρόνια ήμασταν στην αφάνεια και τώρα περιμένουν άλλα από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: