Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

KAE Αρης-Πρώτη επιλογή ο Γιαννάκης

Επισήμως παραμένει στηn τεχνική ηγεσία και την Δευτέρα (17/01)θα αποφασιστεί η τύχη του. Ανεπισήμως όμως στον Αρη ήδη άρχισαν οι διερευνητικές επαφές για την εύρεση του αντικαταστάτη του Σαρόν Ντρούκερ, με το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο «Δράκος» βρέθηκε στη χθεσινή (16/01) εκδήλωση του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη και στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και όταν ρωτήθηκε επί τούτου, δήλωσε άγνοια. Πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι άνθρωπος του Αρη επικοινώνησε μαζί του και εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε σχετικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται όμως για μια υπόθεση που είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς, μεταξύ των «θέλω» του Γιαννάκη και των δυνατοτήτων του Αρη, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Οπως και να έχει, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα, αν και όλα δείχνουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει μόνο επί του θέματος του αντικαταστάτη, αφού η αντικατάσταση του Ντρούκερ συγκεντρώνει τις ψήφους της ολομέλειας του διοικητικού συμβουλίου.

Απλά, για να προχωρήσει ο Αρης σε αυτή την κίνηση, είναι απαραίτητο να βρει αντικατάσταση και κυρίως άνθρωπο που ξέρει το περιβάλλον, το πρωτάθλημα, τις συνθήκες... Γι' αυτό εξάλλου κυκλοφόρησε έντονα και του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: