Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Πίεναρ η Τότεναμ

Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία με τον Στίβεν Πίεναρ είναι η Τότεναμ, μετά το πράσινο φως που άναψε η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» έκαναν δεκτή την προσφορά των 3 εκ λιρών και τώρα απομένει το «ναι» του παίκτη για να ντυθεί «σπιρούνι».

Ο Νοτιοαφρικανός μεσοεπιθετικός θα έμενε ελεύθερος από την Έβερτον το καλοκαίρι, αφού δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τον πουλήσει από τώρα για να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της.

Πρόσφατα είχε γίνει δεκτή και η πρόταση της Τσέλσι ανάλογου ύψους με αυτή της Τότεναμ, όμως οι «μπλε» δεν κατάφεραν ποτέ να τα βρουν με τον παίκτη, ο οποίος ζητούσε χρόνο συμμετοχής που δεν μπορούσε να του εγγυηθεί ο Κάρλο Αντσελότι.

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τα πράγματα μοιάζουν να είναι κάπως πιο εύκολα για εκείνον, παρόλο που δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος τεχνικός όμως θα του υποσχεθεί αρκετό χρόνο σαν πρώτη επιλογή από τον πάγκο και αν του καλύψουν και τις σχετικά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις τότε η Τότεναμ θα βρει άλλη μία πολύτιμη λύση για τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: