Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τσιρίλο: "Έχω καλό προαίσθημα"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε αισιόδοξος για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο Ιταλός αμυντικός μίλησε ακόμη για το δικό του μέλλον του και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

- Η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και το σκορ δίνουν ψυχολογία στην ομάδα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη;
«Σίγουρα μας δίνουν δύναμη κι εγώ προσωπικά έχω καλό προαίσθημα για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως άλλο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης και δεν θα είναι εύκολο για κανένα μας. Ωστόσο εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και έχω καλή αίσθηση».
- Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα καθορίσει το ποιος θα προκριθεί ή ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει συνολικά και τα δύο παιχνίδια;
«Στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/01) μπορεί να συμβούν τα πάντα. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει καλό αποτέλεσμα, τότε μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάνοντας όμως αυτό που πρέπει στην Τούμπα. Οπως σε όλα τα γήπεδα, έτσι και στο Καραϊσκάκη θα κυνηγήσουμε τη νίκη».
- Το θέμα με τους Αραβες επενδυτές βρίσκεται στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό. Θεωρείς ότι αυτό το σκηνικό σάς έχει επηρεάσει;
«Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με εμάς όσο με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Θεσσαλονίκη όλον αυτό τον καιρό. Οταν οι παίκτες ακούν συνεχώς γι' αυτό το θέμα στο ραδιόφωνο και το διαβάζουν στις εφημερίδες, είναι λογικό να το συζητούν. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για το ζήτημα. Πάντως και οι παίκτες δεν θεωρούν ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι τόσο σημαντικό ώστε να επηρεάζει την ομάδα και τα αποδυτήριά της».
- Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πιστεύεις ότι θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;
«Και ο πρόεδρος αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης γνωρίζουν ποιος είναι ο Τσιρίλο και τι μπορεί να κάνει. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για εμένα να σκέφτομαι διαρκώς το θέμα του συμβολαίου μου».
- Η επιθυμία σου ποια είναι; Θέλεις να παραμείνεις;
«Φυσικά και θέλω να μείνω. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος. Νιώθω καλά εδώ. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι μόνο η επιθυμία του παίκτη, αλλά και της ομάδας».
- Είναι φυσιολογικό, πλησιάζοντας στα 33, να κάνεις σκέψεις για ολοκλήρωση της καριέρας σου. Θα ήθελες αυτό να γίνει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ;
«Μπορεί τα χρόνια να περνούν, αλλά εγώ μέσα μου νιώθω σαν μωρό! Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι; Μπορώ να πω ότι αυτός είναι ένας από τους στόχους μου. Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω την οικογένειά μου και παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δούμε όμως στη συνέχεια πώς θα εξελιχθεί το θέμα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: