Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μπαλοτέλι σε έκσταση!

Ένας απολαυστικός Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε μία συνέντευξη σε αγγλικά μέσα που σίγουρα θα συζητηθεί. Ο μεγάλος προπονητής και μικρός άνθρωπος Ζοσέ Μουρίνιο. Ο συντόμως Νο1, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο, από άλλο πλανήτη, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η πρωταθλήτρια Νάπολι και ο διασκεδαστικός Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Απολαύστε τον.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έχει συνηθίσει να τραβάει πάνω του τα φώτα. Άλλες φορές με την συμπεριφορά του εντός γηπέδου και άλλες φορές πάλι με τις …απίθανες δηλώσεις του. Ο Ιταλός φορ δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως και ανοιχτά σε κάθε ερώτηση με κάποιες από τις απαντήσεις του να προκαλούν.

Αρχικά στάθηκε στον πρώην προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα με τους «νερατζούρι» πέρυσι και τον συνέκρινε με τον νυν προπονητή του Ρομπέρτο Μαντσίνι:

«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά σαν άνθρωπος έχει ακόμη να μάθει τι σημαίνει μόρφωση και σεβασμός. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο πιο σημαντικός προπονητής που είχα. Πολύ σύντομα θα γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Σαν άνθρωπος είναι 10 χλμ μπροστά από τον Μουρίνιο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Καμπιονάτο επιλέγοντας τον εξωπραγματικό Ζλάταν για MVP και για πρωταθλήτρια την Μίλαν, ή μάλλον την Ίντερ ή ίσως… τη Νάπολι:

«Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιταλία είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Είναι φοβερός, από άλλον πλανήτη. Όσο για το πρωτάθλημα ενστικτωδώς νιώθω ότι θα το κατακτήσει η Μίλαν. Αν βέβαια το σκεφτώ κάπως θα πω η Ίντερ. Μου έδωσαν τόσα πολλά. Αν το σκεφτώ ακόμη περισσότερο θα πω η Νάπολι! Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ δίπλα στον Καβάνι».

Τέλος μίλησε και για τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι με τον αστείο Αντεμπαγιόρ να κλέβει την παράσταση:

«Από τους δικούς μου συμπαίκτες, ο (Άνταμ) Τζόνσον έχει φοβερή τεχνική, ο Αντεμπαγιόρ είναι ο πιο διασκεδαστικός, και οι Βιεϊρά και Κολάροφ είναι αυτοί που με βοήθησαν περισσότερο όταν έφτασα στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: