Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εκρηκτικό το κλίμα...

Ιδιαίτερα «γεμάτη» είναι η σημερινή ημέρα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με τους νομικούς της ΠΑΕ να ολοκληρώνουν την προετοιμασία για την κατάθεση της έφεσης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ που θα ολοκληρωθεί στη διάρκεια της ημέρας για τη μια αγωνιστική και το ποσό των ογδόντα χιλιάδων ευρώ που τιμωρήθηκε ο «Δικέφαλος» για τα γεγονότα του Βόλου. H έφεση του ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί την Παρασκευή το πρωί.
Το κλίμα μετά τη χτεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague είναι εκρηκτικό με τους κύριους συνδέσμους των οπαδών όπως η «Θύρα 4» να καλούν τον κόσμο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της έφεσης, έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να στηρίξουν την ομάδα τους.
Η ιδέα της τοποθέτησης γιγαντοοθονών συναντά προβλήματα λόγω της μετάδοσης του αγώνα από συνδρομητικό κανάλι αλλά κι από την Αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία εκπροσώπων του Ολυμπιακού, ζητήθηκε να γίνει γνωστό από τις Αρχές κατά πόσο μπορούν να ελέγξουν τον περιβάλλοντα χώρο.
Ανάλογη σύσκεψη προηγήθηκε χρονικά με τους ανθρώπους του Αρη αυτή τη φορά για τον Κυριακάτικο αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να ζητά εγγυήσεις από τις Αρχές προκειμένου ν' αποφευχθούν φαινόμενα σαν αυτά που συνάντησε η αποστολή των διοικούντων πριν από την είσοδό τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως η τοποθέτηση των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας διαβεβαίωσαν πως θ' ανταποδώσουν τη φιλοξενία του αντίστοιχου αγώνα του πρώτου γύρου, όπου αναφορικά με τους «κιτρινόμαυρους» δε συνέβη το παραμικρό. Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φίλων του στα πρόσωπα των παικτών της ομάδας τους.
Ετοιμοπόλεμοι Αθανασιάδης και Μουσλίμοβιτς
Αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος είδε τους Στέφανο Αθανασιάδη και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που χτες τους έθεσαν προληπτικά εκτός και δοκίμασε ένα σχήμα 4-4-1-1 με λίγες αλλαγές σε σχέση με το αντίστοιχο που εμφάνισε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη. Δίχως αλλαγή σε όλη την άμυνα, παρουσίασε μια μεσαία γραμμή με Σαλπιγγίδη από δεξιά, Γκαρσία και Βιεϊρίνια στην ευθεία, τον Ιβιτς λίγο πιο προωθημένο (σ.σ. όπως στον Βόλο) και στην κορυφή έναν εκ των Αθανασιάδη - Μουσλίμοβιτς.
Απών ήταν ο νεοαποκτηθείς Ντιέγκο Αρίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του «Δικεφάλου» μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη μετέβησαν στα γραφεία στην Τούμπα όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη με κυρίαρχο θέμα τα μεταγραφικά. Είναι γεγονός πως για την αναζήτηση του δεξιού οπισθοφύλακα έχουν προκριθεί κάποιες περιπτώσεις από τις αρκετές προτάσεις των μάνατζερ, όμως ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει προκύψει ακόμη.
Σε ότι αφορά τον Κριστιάνο, εξέλιξη αναμένεται να δρομολογηθεί την Πέμπτη καθώς όπως ειδοποίησε ο μάνατζερ του θα βρεθεί στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας για να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παντέλη Κωνσταντινίδη. Το θέμα του, όπως κι αυτό του Ελ Ζαρ, που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης και πολύ σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

* Την Πέμπτη το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα γευματίσει στην Περαία σε μία προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων, ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: