Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Διαψεύδουν Μανωλάς και Ολυμπιακός!

Η βόμβα... δεν έσκασε! Τόσο ο Ολυμπιακος όσο και ο Μανωλάς διαψεύδουν κατηγορηματικά την είδηση που μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, σύμφωνα με την οποία η «σημαία της ΑΕΚ» θα... έπιανε λιμάνι ως προπονητής της ομάδας Νέων!Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 μετέδωσε ότι ο Στέλιος Μανωλάς θα διαδεχθεί τον Αλέκο Αλεξανδρή στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Μια είδηση που αν τελικά επιβεβαιωθεί ή επιβεβαιώνονταν θα ήταν η... βόμβα της δεκαετίας!

 Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι παλαίμαχος άσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και συμφώνησαν σε όλα για να καλύψει το κενό του Αλέκου Αλεξανδρή, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των Νέων των Πειραιωτών για τον Πανσερραϊκό. Πάντως από τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή ανέφεραν ότι το θέμα δεν ισχύει και το διέψευδαν και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων»!

Από την άλλη πλευρά από το περιβάλλον του Μανωλά τόνιζαν μόλις... έσκασε το θέμα ότι «δεν υπάρχει καμία επαφή και φυσικά καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό». Μάλιστα «ψάχνονταν» να βρουν από που... έσκασε το συγκεκριμένο θέμα και ποιοι είναι αυτοί που ήθελαν να αμαυρώσουν την τεράστια «κιτρινόμαυρη» ιστορία του παλαίμαχου παίκτη.

Με τα παραπάνω δεδομένα δεν υφίσταται θέμα. Είναι όμως έτσι; Μήπως ο καπνός φέρει στην πορεία και την φωτιά; Το μέλλον (ίσως και το άμεσο) θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: