Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προτάθηκε ο Ρέμπερ

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανσερραϊκού, μετά την απομάκρυνση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ωστόσο η ΠΑΕ των Σερρών εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος των "λιονταριών" Πέτρος Θεοδωρίδης, εκτός από την περίπτωση του Αλεξη Αλεξανδρή, εξετάζει και αυτή του Γιούργκεν Ρέμπερ.
Ο 57χρονος Γερμανός προπονητής προτάθηκε στον Πανσερραϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Στουτγκάρδη, Χέρτα Βερολίνου, Βόλφσμπουργκ, Παρτιζάν, Ντόρτμουντ και στην Τουρκική Ανκαρασπορ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο ματς με την ΑΕΛ, στον πάγκο του Πανσερραϊκού θα είναι ο Παύλος Δημητρίου, ο οποίος προπόνησε την Τρίτη τους παίκτες, καθώς λύθηκε και η συνεργασία με τον βοηθό του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, Νίκο Ζαλίκα.

Στην προπόνηση της Τρίτης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Λευκώνα και περιείχε πρόγραμμα αποκατάστασης, δεν πήραν μέρος προληπτικά οι Άμο και Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: