Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μια Ελληνίδα νοσοκόμα στο playboy της Ρωσίας!

Η χάρη της έφτασε μέχρι την μακρινή Ρωσία, όπου θα κοσμεί το Playboy της χώρας για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο λόγος για τη δικιά μας, την καυτή και playgirl του 2010, Ανδρεανή Τσάφου! Αξίζει να την απολαύσετε…
Μια Ελληνίδα νοσοκόμα στο playboy της Ρωσίας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
«Στο sex φτάνω στα άκρα. Και για να δει κάποιος το πιο τραβηγμένο πράγμα, θα πρέπει… να είναι μαζί μου την ώρα που κάνω sex. Θα έκανα τα πάντα για να τρελάνω έναν άντρα στο κρεβάτι. Όλα επιτρέπονται και διαθέτω αρκετή φαντασία! Ένα είναι σίγουρο: Θα φύγει πέντε κιλά ελαφρύτερος», έχει δηλώσει η Ανδρεανή Τσάφου στη γυμνή φωτογράφιση για το ελληνικό Playboy και έχει προσθέσει:

«Η συνταγή για να είναι ένας άντρας καλός στο sex είναι απλή: να μην έχει ταμπού, να έχει φαντασία και αντοχές και εννοείται να κάνει καλή χρήση των προσόντων που επιβάλλεται να έχει. Λέω κάτι δύσκολο; Πάντως μια έντονη φαντασίωσή μου είναι να κάνω sex σε αεροπλάνο. Τα κενά αέρος σε συνδυασμό με το sex σε κάνουν να πετάς με όλη τη σημασία της λέξης».

Σε άλλη συνέντευξη της έχει πει: «Τα οπίσθια και τα ατέλειωτα πόδια μου τρελαίνουν τους άντρες. Θα το καταλάβουν όσοι παρατηρήσουν τις φωτογραφίες και βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το μόντελινγκ η Ανδρεανή Τσάφου έχει τελειώσει νοσηλευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: