Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα βάζουν με τον Βαγγέλη!

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού κάνουν τώρα στροφή στην ελληνική αγορά ενόψει του καλοκαιριού, όπως ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Αν έχουν κοινούς στόχους ποιος θα κερδίσει;
Τα βάζουν με τον Βαγγέλη!
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην προχωρούν σε μεταγραφές για τώρα, αλλά όπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ γίνονται επαφές για να δημιουργήσουν λίστα με «ελληνικούς» στόχους για το καλοκαίρι.

Με λίγα λόγια οι «πράσινοι» κάνουν στροφή στην ελληνική αγορά προκειμένου να αποκτήσουν φθηνότερους παίκτες με χαμηλότερα συμβόλαια.

Ο πρώτος, όμως, που επιχείρησε και επιχειρεί ήδη να εμπλουτίσει το ρόστερ του με παίκτες από την εγχώρια αγορά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό.

Έχει αποκτήσει ήδη τον Μανιάτη και τον Τζιμπούρ και πρόθεσή του είναι να αποκτηθούν το καλοκαίρι κι άλλοι παίκτες από την Ελλάδα (ακούγονται πιο έντονα τα ονόματα των Ντεγκρά, Φορτούνη, Γεωργιάδη, Ανάκογλου).

Τώρα και στον Παναθηναϊκό επιχειρούν -λόγω της νέας σφιχτής οικονομικής πολιτικής- άνοιγμα στην ελληνική αγορά. Και δεν αποκλείεται έτσι το καλοκαίρι να έχουμε μάχες «αιωνίων» για παίκτες που ενδιαφέρουν και τους δύο.

Για παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό γράφεται εδώ και λίγες μέρες ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Μπορούν οι «πράσινοι», όμως, να τα βάλουν με τον Μαρινάκη σε αυτή την περίπτωση που οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο εξαιτίας των καλών σχέσεων με την ομάδα των Σερρών;

Αλλά ακόμα και καθαρά οικονομικά να το δει κανείς: Αν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Αμπτούν της Καβάλας ποιος έχει τη δυνατότητα να «σκάσει» περισσότερα στον Ψωμιάδη; Δεν απαντάμε, θα δείξει…

Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και περιπτώσεις που ενδεχομένως να μην απασχολούν τον Ολυμπιακό. Όπως είναι ο Ντουγκλάο, ο Σανκραρέ και ο Μπλάνκο, που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: