Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Τάκης-Δεν υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες σε ποδοσφαιριστές

Ησημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης.
Μεταξύ άλλων πάντως, τόνισε: «Η ΠΑΕ χρειάζεται ενάμιση εκατομμύριο για να πάρει την άδεια. Εχουμε προβλέψει μια σειρά από έσοδα, τα οποία μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό»
Για οφειλές προς τους παίκτες:
«Δεν υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες σε ποδοσφαιριστές, απλώς έχουμε κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ο Ηρακλής είναι φέτος από τις ομάδες που έχει μια ισορροπία στα οικονομικά του».
Για την παρουσία του Σαμάβαρι στα γραφεία:
«Είναι ένας συνεργάτης του Ρέμου και έχουμε την υποχρέωση με τον Ρέμο να έχουμε επαφές, αφού παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Εχουμε εκκρεμότητες και για την αδειοδότηση και βάζουμε ανθρώπους να πιέσουν τον Ρέμο».
Και για τα χρέη:
«Υπάρχουν τριών ειδών χρέη στην Εφορία τα ρυθμισμένα με το Νόμο Ορφανού των 100 δόσεων. Σε αυτά, από τον Μάιο μέχρι τώρα έχουν πληρωθεί έξι δόσεις, τρεις πλήρωσε η ΠΑΕ και τρεις ο Ρέμος. Υπάρχουν χρέη για το διάστημα 2000-2004 που περαιώθηκαν από τον κ.Μυτιληναίο. Ο κ. Τσαμούρης μας είπε ότι για την περαίωση της θητείας Ρέμου θα ασχοληθεί ο μεγαλομέτοχος. Υπάρχουν και τα χρέη 2008-2009 και το α’ εξάμηνο του 2010 και αυτό είναι στον αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: