Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Βενγκέρ: «Να τα πάρουμε όλα»

Η Αρσεναλ προκρίθηκε στον τελικό του Carling Cup επικρατώντας με 3-0 της Ιπσουιτς και ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως θέλει και αυτό το τρόπαιο χωρίς να κάνει μεγάλο ροτέισον.
Η αντίπαλος των Λονδρέζων για το τρόπαιο θα γίνει γνωστή σήμερα μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπέρμιγχαμ – Γουέστ Χαμ. Ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» θέλει συγκέντρωση σε όλες τις διοργανώσεις: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν ένας από τους στόχους μας. Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στον ημιτελικό δεν θες να χάσεις την ευκαιρία. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα κι έτσι είχαμε πίεση αλλά καταφέραμε να την κοντρολάρουμε αρκετά καλά, αφού δεν χαρίσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε τρεις φορές. Αυτή τη στιγμή σκοράρουμε τρεις φορές σε κάθε παιχνίδι. Πηγαίνουμε πολύ καλά και τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά».
Ο Αρσέν Βενγκέρ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη θέληση των παικτών του για την κούπα: «Τώρα είμαστε στον τελικό και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα και νομίζω ότι θα αν το κατακτήσουμε θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και στις άλλες διοργανώσεις. Θα είμαστε εκεί και θα είναι ο πρώτος τελικός που θα διεξαχθεί φέτος, επομένως θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Θα παρακολουθήσουμε το άλλο παιχνίδι των ημιτελικών και θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι και θέλουν να τα πάρουν όλα. Τις προηγούμενες χρονιές πηγαίναμε ως τον ημιτελικό ή τον τελικό με νεαρούς παίχτες αλλά φέτος έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να πάμε και για το Carling Cup. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλες τις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: