Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προβάδισμα με Μπενζεμά

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Ρεάλ, που επικράτησε 1-0 της Σεβίλης εκτός έδρας. Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μπενζεμά στο 17ο λεπτό.

Την Τρίτη η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντεμπαγιόρ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, αλλά ο επιθετικός που έψαχνε ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι είναι ο... Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος άσος πέτυχε το μοναδικό γκολ των "μερένχες" με μια ατομική προσπάθεια και αφού άδειασε τη μισή άμυνα των γηπεδούχων, αποδεικνύοντας ότι δικαιούται μια θέση βασικού.

Η Ρεάλ έψαξε και ένα δεύτερο γκολ, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, αλλά παρότι της παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες, οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να νικήσουν ξανά τον Πάλοπ, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σεβίλης.

ΣΕΒΙΛΗ (Μανθάνο): Πάλοπ, Εσκουντέ, Ναβάρο, Αλέξις, Σέρχιο Σάντσεθ (17' Κάσερες), Ρομαρίκ (52' Ρενάτο), Ζοκορά, Χεσούς Νάβας, Περότι, Κανουτέ, Λουίς Φαμπιάνο (75' Νεγρέδο)
ΡΕΑΛ (Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Τσάβι Αλόνσο, Οζίλ (85' Γκρανέρο), Λ. Ντιαρά (56' Μαρσέλο), Κεντίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (68' Ντι Μαρία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: