Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμη μέρα για Χάμιλτον

Στη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο τελικά ο Βένσον Χάμιλτον θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή
Από την μια στις τάξεις του "Γηραιού" επιθυμούν τον ερχομό του για να τσεκάρουνε κατά πόσο ο 33χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Από την άλλη πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που μετέχει στις προπονήσεις της ισπανικής Γέιδα θέλει πρώτα να συμφωνήσει στο οικονομικό.
Για αυτό και η σημερινά μέρα αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο όσον αφορά το φλερτ της ΚΑΕ Ηρακλής στο πρόσωπό του που ξεκίνησε χθες το απόγευμα με τον Γιώργο Καλαφατάκη να μην δείχνει να βιάζεται.

Ο ίδιος ο Χάμιλτον – που αν και Αμερικανός θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου - δηλώνει πανέτοιμος για δράση όντας απολύτως υγιής ωστόσο στον Ηρακλή έχουν κάθε λόγο να είναι καλυμμένοι.

Εκτός του Ηρακλή πάντως την στιγμή αυτή πληροφορίες κάνουν λόγο πως βρίσκεται στο στόχαστρο και μίας ακόμη ελληνικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα του νεοφώτιστου Ικάρου Καλλιθέας.

Αυτό τέλος όμως που συνεχίζει να παραμένει άγνωστο είναι το ποιος θα αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση που ο "Καλάφας" ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του Χάμιλτον και το ποιον θα αντικαταστήσει.

Οι τρεις υποψήφιοι στην περίπτωση αυτοί είναι οι Άρβιντας Εϊτουταβίτσιους, Νίκολα Κοπρίβιτσα που δείχνει να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και Τζέιμς Πίτερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: