Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Απορρίψαμε δύο προτάσεις για τον Βέλλιο»

Προτάσεις μόνο από ομάδες του εξωτερικού υπήρξαν για τον Απόστολο Βέλλιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης. Ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» τόνισε πως επιθυμία του συλλόγου είναι να παραμείνει ο Έλληνας επιθετικός, στον οποίο έχει προσφέρει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο συμβόλαιο.

Αναλυτικότερα τα όσα είπε ο Γιάννης Τάκης :

Για το νέο συμβόλαιο που πρότειναν στον Βέλλιο:
«Είναι για άλλα τρία χρόνια και του δώσαμε προθεσμία να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή. Πρέπει αυτή η εκκρεμότητα να λήξει. Είναι κουραστικό να συνεχίζεται αυτό το σίριαλ για όλους. Ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θέλει να παίζει στον Ηρακλή, να μείνει εδώ, να διακριθεί και λογικά είναι μεγάλο το διάστημα για να αποφασίσει. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό του, αλλά ξέρω τι κάνουμε εμείς. Η πρόταση φτάνει στο όριο δυνατοτήτων της ομάδας και είναι μεγάλη με τα σημερινά δεδομένα».

Για προτάσεις από άλλες ομάδες:
«Υπήρχαν δύο ομάδες που προσέγγισαν τον Ηρακλή για τον παίκτη, η μία από Αγγλία και η άλλη από Ιταλία, αλλά δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις τους».

Για το πόσο κοστίζει ο Έλληνας φορ:
«ΔΕΝ κοστολογείται. Τον θέλουμε να παραμείνει. Το σίγουρο είναι ότι μένει μέχρι το καλοκαίρι. Εκτιμούμε ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, είναι το πρώτο καλό του συμβόλαιο και καλό θα ήταν πριν αποφασίσει να ανοίξει τους ορίζοντές του, να αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το χρόνο συμμετοχής που έχει στους Θεσσαλονικείς:
«Σιγά-σιγά παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο. Τα παιδιά μικρής ηλικίας είναι σημαντικό να μπαίνουν σιγά-σιγά στην ομάδα και όχι να είναι φωτοβολίδες. Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας θα χρησιμοποιείται».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή:
«Έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας».

Για το αν υπάρχουν νέοι «Βέλλιοι» στην ομάδα:
«Έχουμε. Στον Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια γίνεται σοβαρή δουλειά και όπως βγήκε ο Βέλλιος, ο Κατσικάς, ο Βουτσιάς, υπάρχει μια φουρνιά νέων παιδιών από πίσω που θα βγουν αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: